Algunes coses sobre qui sóc?

Sóc català amb DNI español (de moment). Nascut a Barcelona el 1979 tot i que això és una simple formalitat ja que tota la meva vida l’he passat a Piera. M’estimo el meu petit gran país, el contrast entre la muntanya i el mar, entre el nord i el sud, entre llevant i ponent. M’agradaria visitar cada racó d’aquesta terra i espero poder dir -algun dia- que he posat els peus a cada poble i ciutat de Catalunya.

Sóc estudiant. De fet no he deixat d’estudiar des dels 3 anys (si és que en aquella època en podríem dir així) He cursat -i no acabat- Enginyeria Multimèdia perquè des de sempre m’ha agradat tot el relacionat amb les noves tecnologies. I ara mateix, estic cursant el Grau en Administració i Direcció d’Empreses. Crec que a la vida mai has de deixar d’aprendre.

Sóc treballador i em considero emprenedor. Treballo des de que puc -i això és molt- sempre en el sector d’internet i de la comunicació. Mai he deixat de fer-ho, i quan les circumstàncies m’ho van permetre, vaig arriscar-me a ser un d’aquells que cada matí aixequen la seva persiana a Catalunya Impuls. Tinc moltes idees al cap i espero poder dir -algun dia també- que les he posat totes a la pràctica. De moment però ja he engegat HappyEcomm, Negoci Actiu i Oci en Família

Sóc polític. I ho dic així perquè no m’avergonyeixo de ser-ho. Tothom és polític, fins i tot els apolítics. En aquest moment la “política” no passa pel seu moment de més popularitat, però jo crec en el servei públic, en fer les coses des del que cada un creu, amb sentit comú i sobretot pensant en que un hi és de pas i per tant ha de donar el millor de si mateix. I d’aquesta manera he intentat fer-ho militant a Convergència Democràtica de Catalunya, des del 2016 com associat del Partit Demòcrata Català, i des de 2011 com a regidor de Cultura i Festes, Ensenyament i Formació, i Comunicació a l’Ajuntament de Piera.

Sóc inquiet. Aquesta seria la paraula! M’agrada fer més coses de les que puc. Em falten hores. La lectura, correr -o com diuen ara, “running”-, la muntanya, les xarxes socials, la fotografia, la música, el cinema, el teatre, la cuina, escriure… I moltes més coses que aniràs descobrint si em llegeixes!

Em pots trobar a Facebook, a Instagram, a Linkedin i a Twitter entre molts altres llocs, només m’has de cercar!

Escriu un comentari!

Comment