in Notes

Raons per escriure un article al dia

De fet fa molts mesos que estic pensant en com reemprendre el meu bloc, quines temàtiques haig tractar i quines haig de deixar, si haig de planificar un calendari editorial o haig d’anar per lliure… El que si tinc clar des del principi és que la constància és important, i per tant, que escriure un article al dia s’ha de convertir en part de la meva rutina.

Per què vull escriure a diari al meu bloc

  • Vull apostar per aquest bloc: tinc ganes d’expressar-me, de millorar la meva forma d’escriure (que ara reconec no és del tot bona) i sobretot d’aportar valor a qui em llegeixi.
  • Tinc la motivació: hi he donat moltes voltes però per fi sembla que he trobat la motivació. Hi ha altres coses que no tinc gaire clares, com la temàtica concreta,tot i que espero anar-la trobant a poc a poc.
  • Vull fer-ho de forma continuada: considero que és l’única manera d’anar seguint el fil del que un escriu. No crec en els articles eterns, que pretenen quelcom més que donar una opinió. Penso que anar desgranant el que un pensa poc a poc, amb articles curts però freqüents és una millor opció

Com penso aconseguir el repte d’escriure un article diari?

Doncs el principal problema era, és i serà el temps. El temps és escàs i més quan has de dedicar moltes hores de la teva vida a tasques que has de fer si o si, és a dir, que no pots renunciar a fer quelcom per a guanyar temps. Tot i així penso que amb 4 premisses bàsiques ho puc aconseguir.

  • Simplificar el procés d’escriptura: això sembla molt complicat a priori però crec que amb la pràctica un va guanyant en vocabulari i en habilitat, i finalment es poden aconseguir articles que transmetin el que vols sense haver gastat molt temps. Veurem si ho aconsegueixo.
  • Aprofitar totes les estones lliures i tots els inputs: a partir d’ara penso estar obert a tot i aprofitar cada moment que tingui per trobar temes sobre els que escriure. Novament, crec que això és un tema de rutina i de pràctica.
  • No planificaré el contingut del bloc: he llegit molt sobre el tema de la planificació editorial, és a dir, fixar els temes sobre els que has de parlar i seguir un calendari per publicar. Jo crec que lligar-te d’aquesta manera és la millor forma de deixar-ho abans de començar.

Doncs bé, ja sabeu quin és un dels objectius personals que tinc amb aquest bloc, escriure un article diari. A veure si ho aconsegueixo!

Escriu un comentari!

Comment