in Notes

La primera entrada: els meus plans per aquest bloc

No sóc nou en la cosa d’escriure, ni en paper ni a la xarxa. M’agrada la idea de plasmar els meus pensaments i les meves opinions en paper perquè és una bona manera de deixar constància d’un instant determinat de la meva vida, per a oblidar-lo definitivament o per a tenir un recurs on consultar allò que en algun moment m’ha preocupat o m’ha sorprés. I encara m’apassiona més la idea de fer-ho en un bloc on tothom ho pugui llegir, com una manera de fer públiques les meves reflexions i posar-les a l’escrutini dels altres. Dic que no sóc nou en això perquè de fet he tingut bloc des de 2007. Això és molt de temps!

Presentat així sembla que el repositori d’entrades hagi de ser molt gran però la realitat és que no he estat constant i el que hauria de ser un bloc amb infinitat d’articles sobre innumerables temàtiques és avui el que veieu. Res! He decidit eliminar tot el que havia escrit i recomençar de nou, ordenant millor els continguts però sobretot amb un objectiu clar: tenir una millor constància i compromís.

Vull parlar del que realment m’apassiona

Això ho tinc molt clar: no pots aconseguir contància sinó fas el que t’agrada fer. Aquesta és la primera regla d’or. Per tant he decidit que en aquest bloc, que per cert porta el meu nom, parlaré del que m’apassiona, del que fa que cada matí em desperti amb ganes d’un nou dia. La música, el teatre, els llibres i en general tot el que té a veure amb la cultura. La cuina, el bon menjar i el bon beure. El meu poble, Piera, i el meu país, Catalunya. La política, en la tasca de servei públic que desenvolupo com a regidor a l’Ajuntament de Piera. L’esport, la fotografia i la tecnològia. Les xarxes socials, el màrqueting i l’emprenedoria. I en general, tot allò que em cridi l’atenció i que cregui interessant compartir amb qui em llegeixi.

Vull aprendre més compartint

La gran diferència entre escriure en paper o fer-ho en un bloc: la possibilitat d’aprendre del que comparteixes escoltant l’opinió de qui et llegeix. Aquesta és la segona regla d’or. Aprendre, escoltar i aprendre més. Perquè un del meus reptes és escriure millor cada dia i a la vegada conèixer altres punts de vista. Espero poder compartir una part de mi en cada article i quedar-me un bocí de les persones que em llegeixin. Crec que aquesta és la màgia de la xarxa i de compartir.

Escriu un comentari!

Comment